NOWE POSTY | NOWE TEMATY | POPULARNE | STAT | RSS | KONTAKT | REJESTRACJA | Login: Hasło: rss dla

HOME » POGADUSZKI » GASTRONOMIA

Przejdz do dołu strony<<<Strona: 2 / 2    strony: 1[2]

gastronomia

  
tolka8
11.02.2023 11:09:03
poziom 4

Grupa: Użytkownik

Posty: 290 #8050803
Od: 2019-5-27
W związku z regulacjami prawnymi oraz dbałością o środowisko myślę, że warto zainteresować się jak przebiega proces utylizacji olei gastronomicznych https://euro-eko-polska.pl/na-czym-polega-utylizacja-zuzytego-oleju/ - myślę, że temat warty zgłębienia
  
cruickshank.ervin
03.02.2025 20:08:34


Grupa: Użytkownik

Lokalizacja:: Bielsko

Posty: 1 #8249022
Od: 2025-2-3
Zdecydowanie chciałabym kupić swój pierwszy piec do pizzy i nie wiem jaki wybrać... w sieci znalazłam ten ranking sprzętu gastronomicznego - https://gastro-ranking.pl, czy warto na nim polegać? Niektóre piece wyposażone są w kamień szamotowy lub kamień biscotto, które doskonale akumulują ciepło i równomiernie je rozprowadzają, co jest kluczowe dla osiągnięcia chrupiącej skórki i równomiernie upieczonego ciasta. Znacie się na tym?

Przejdz do góry strony<<<Strona: 2 / 2    strony: 1[2]

  << Pierwsza     < Poprzednia      Następna >     Ostatnia >>  

HOME » POGADUSZKI » GASTRONOMIA

Aby pisac na forum musisz sie zalogować !!!

TestHub.pl - opinie, testy, oceny